S one strane pisanja

Centar za kreativno pisanje i Tomica Šćavina vas pozivaju na radionicu "S one strane pisanja" na kojoj ćete pokrenuti svoju kreativnost i osloboditi svoj spisateljski glas.

Volite pisati? Ili biste voljeli, ali ipak iz nekog razloga odugovlačite? Želite osloboditi svoj spisateljski glas, ali ne znate kako? Napisali ste tri romana i sad vas je inspiracija iznenada napustila? Muči vas unutarnji kritičar? Rado biste pisali o svojim intimnim iskustvima, ali se bojite što će ljudi misliti o vama? Svako malo vam umom zajedri praznina i ne znate kud bi dalje? Što god napišete čini vam se bezvrijedno?

Saznajte kako potisnuti osjećaji upravljaju pisanjem. Otkrijte kako spisateljska blokada može postati žarište novih uvida o sebi i pokrenuti kreativni tijek na sasvim neočekivani način. Promijenite obrasce ponašanja koji guše vaš spisateljski glas i počnite slobodnije izražavati osjećaje kako bi ih što lakše pretočili u svoje likove. Kroz ciljane vježbe pisanja i konkretne psihološke savjete upoznajte svoju kreativnost iz sasvim nove perspektive. Pisanje je zrcalo unutarnjeg svijeta koje stvara čudesne oblike. Uskočite u zečju rupu i upoznajte sebe s one strane pisanja!

 

Evo što o radionici misle dosadašnji polaznici:

"Dobila sam poticajno i inspirativno okruženje, okvir za pisanje, ali i veliko promišljanje svojih motiva, načina na koji funkcioniram i uloge svojih emocija u pisanju. Osobni razvoj na najbolji način." M. H.

" Svidjelo mi se raditi u grupi u kojoj je svatko od nas drugačiji, potpuno svoj, a svi smo se međusobno uvažavali i poticali na rad. Veselio me i svaki pozitivan pomak ostalih iz radionice, veselilo me puno dobrih emocija." D. V.

"Dojmovi koje je radionica ostavila na mene su iznad mojih prvotnih očekivanja jer je iz sata u sat u meni budila znatiželju za otkrivanjem neotkrivenog u sebi, drugima, ispod dosadašnje razine svijesti, s druge strane pisanja, uma, svakodnevice..." V. R.

Za sve dodatne informacije se javite na tomica@poticaj.net, a prijavite se OVDJE.

19.03.2015